Børn

CASHMERE KIDS CARDIGAN

CASHMERE KIDS CARDIGAN

LIGHT BLUE
449,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

KIDS CARDIGAN er vores klassiske cashmere cardigan til børn fra 2-10år. Denne cashmere cardigan er en junior udgave af vores CLASSIC CARDIGAN til voksne, og den har rund hals og ribkanter. Den kan bruges af både piger & drenge.

Denne cardigan er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har rund hals og indfarvede perlemorsknapper. Cardiganen er afsluttet med ribkanter i ærmer, hals kant og bund. Størrelse: 2-10år. Størrelserne dækker 2år f.eks str. 2år= 2-3år, str. 4år=4-5år, str. 6år=6-7år. Du kan kombinere med CLASSIC CARDIGAN til voksne og opnår rabat på den voksne cardigan. Findes i flere farver. Cashmere er et skønt & blødt materiale som børn også elsker at have på.

Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer uden omkostninger.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide