KJOLER

CHARCOAL-swatch

CASHMERE DRESS ANINA

999,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Vores Anina Dress model består af 100% ren cashmere, glatstrik 9gg, som giver dig den blødeste kjole, der kan bruges både til fest og hverdag eller når du bare har lyst til noget blødt og rart. Denne cashmere kjole med volant effekt forneden er skøn at bruge som vinterkjole og et “must have” i din garderobe, da den er meget behagelig og den holder dig varm i de kolde måneder. Brug Anina Dress med strømpebukser eller stramme leggins eller jeans. Cashmere kjolen er skøn både med støvler og sneakers

Denne kjole med er afsluttet med ribkanter og har rund hals. Kjolens underdel er konstrueret med mere vidde som giver den et lækkert feminint look. Pasformen er almindelig og tætsiddende. Vi anbefaler at du tager din sædvanlige størrelse. Du kan selvfølgelig sagtens gå en størrelse op, hvis du ønsker at kjolen skal sidde mere løst. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Cashmere kjolen findes i flere efterårsfarver - alle klassiske farver der er nemme at kombinere med resten af din garderobe.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide