Nyheder

CASHMERE COSY TEE

CASHMERE COSY TEE

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

CASHMERE COSY TEE er en herlig nyhed i vores cashmere sortiment. Vores t-shirt er i 100 % cashmere, glatstrik 12gg, og har rund hals med "rå kanter" i ærmer, halskant og bund, der giver en fin rullekant som effekt. Vores cashmere t-shirt fås i flere forskellige smukke farver og kan bruges til alle slags anledninger.

Modellen findes i størrelse S-XL, og pasformen har et regular fit, så du kan roligt bestille den størrelse, som du normalt bruger. Denne t-shirt er i tidløst design i god kvalitet og vil være en naturlig del af din basisgarderobe. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os. Ligeledes indgår COSY TEE i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to stk., hvilket giver dig mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem styles, farver og størrelser efter ønske.

T-shirten måler flg. i en str. M: Brystvidde 45cm, Bundvidde 47cm, Ærmelængde 26cm og Skulderbredde 39cm. (Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Regitze er 177cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED