Nyheder

CASHMERE COSY TEE

CASHMERE COSY TEE

SAND

Spar 398dkk – køb 2stk for 1000dkk

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

CASHMERE COSY TEE er en herlig nyhed i vores cashmere sortiment. Vores t-shirt er i 100 % cashmere, glatstrik 12gg, og har rund hals med "rå kanter" i ærmer, halskant og bund, der giver en fin rullekant som effekt. Vores cashmere t-shirt fås i flere forskellige smukke farver og kan bruges til alle slags anledninger.

Modellen findes i størrelse S-XL, og pasformen har et regular fit, så du kan roligt bestille den størrelse, som du normalt bruger. Denne t-shirt er i tidløst design i god kvalitet og vil være en naturlig del af din basisgarderobe. Er du i tvivl om størrelse, kan du læse målene her eller kontakte os. Ligeledes indgår COSY TEE i vores Cashmere Tilbud, hvor du opnår rabat ved køb af to stk., hvilket giver dig mulighed for at mixe på kryds og tværs mellem styles, farver og størrelser efter ønske.

T-shirten måler flg. i en str. M: Brystvidde 45cm, Bundvidde 47cm, Ærmelængde 26cm og Skulderbredde 39cm. (Målene kan variere +/- 1-1,5cm).

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskinvask på uldprogram 30grader. Brug vaskepose hvis du vasker i maskinen. Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen).

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED