Nyheder

CASHMERE COSY PANTS

CASHMERE COSY PANTS

899,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Cosy Pants model består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig den blødeste hygge-buks, der kan bruges til afslapning eller når du bare har lyst til noget blødt og rart. Denne buks er uden tvivl ideel og et “must have” i din basis vintergarderobe, da den holder dig varm i de kolde måneder. Brug bukserne sammen med vores Cosy Cardi eller Cosy Hoodie for det ultimative hjemme-hyggesæt.

Denne cashmere buks har ribkanter og elastik i taljen. Du kan sætte buksen lavt eller højt i taljen som du bedst kan lide det. Pasformen er almindelig, og vi anbefaler derfor at du vælger din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Cosy Pants findes i flere farver og nuancer, som spænder fra lyse til mørke farver - alle klassiske farver der er nemme at kombinere med resten af din garderobe.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED