Dame

CASHMERE COSY HOODIE

CASHMERE COSY HOODIE

899,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Cosy Hoodie model består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg, som giver dig den blødeste hætte-trøje, der kan bruges til afslapning eller når du bare har lyst til noget blødt og rart. Denne sweater er uden tvivl ideel og et “must have” i din basis vintergarderobe, da den holder dig varm i de kolde måneder og indbyder til et casual look. Brug Cosy Hoodie sammen med vores Cosy Pants for det ultimative hjemme-hyggesæt.

Denne hætte-trøje er afsluttet med ribkanter. Pasformen er almindelig og den er lidt lille i størrelsen. Cosy Hoodie har smalle og tætsiddende ærmer og er løs på kroppen, så du kan sagtens tage en større størrelse. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Cosy Hoodie findes i flere farver og nuancer, som spænder fra lyse til mørke farver - alle klassiske farver der er nemme at kombinere med resten af din garderobe.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED