Dame

CASHMERE COMFY PANTS

CASHMERE COMFY PANTS

Pris: 899,00 kr

Special Price 699,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Comfy Pants består af 100% ren cashmere, glatstrik 12gg. Denne strikbuks er med kontrast-striber i siderne samt skrå-lommer. Her får du den blødeste hygge-buks, der kan bruges til afslapning eller når du bare har lyst til noget blødt og rart. Denne buks er en skøn & blød tilføjelse til din basis vintergarderobe, da den holder dig varm i de kolde måneder. Brug bukserne sammen med den matchende Comfy Cardi eller vores Cosy Hoodie for det ultimative hjemme-hyggesæt. Comfy Pants har et lækkert, casual og cool/sporty look med striberne langs siderne.

Denne cashmere buks har ribkanter og elastik samt snører i taljen. Du kan sætte buksen lavt eller højt i taljen som du bedst kan lide det. Pasformen er almindelig, og vi anbefaler derfor at du vælger din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Comfy Pants findes i 2 farvekombinationer: Grå med lys-grå kontrast-stribe & Marine(blå) med lys-blå kontrast-stribe.

Modellen er 175cm høj og har en størrelse M på.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Brug gerne en vaskepose. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED