Cashmere

CASHMERE CANDY SWEATER

CASHMERE CANDY SWEATER

599,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Denne skønne Candy trøje består af 100% ren cashmere, 7gauge, i let & luftig glat-strik som giver dig en blød og lækker trøje, du kan bruge til alt. Den lette og fine Candy er den perfekte cashmere strik til forår & sommer og et “must have” i din basis garderobe, da den kan styles på et utal af måder. Brug den over en skjorte eller t-shirt. Den er også super fin både til et par jeans,shorts, en nederdel eller til en sommerkjole.

Trøjen har rund hals og let buet kant forneden og enkle diskrete afslutninger ved hals & ærmekanter. Pasformen er let taljeret med smalle ærmer, og vi anbefaler at du vælger din sædvanlige størrelse. Candy kan også bruges lidt oversize - og ønsker du en løsere pasform går du en størrelse op. Den findes i størrelse S-XL svarende til 36-42 og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet. Candy findes i 7 klassiske farver og du kan vælge mellem både mørke & lyse nuancer.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide