Cashmere

CASHMERE BOATNECK

CASHMERE BOATNECK

749,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

LONG BOATNECK er en klassisk og enkel trøje med båd hals. Denne lange cashmere sweater kan let gå hen og blive din yndlingstrøje, og den er nem at sætte til både bukser, nederdele eller uden på en kjole.

Sweateren er strikket af 100% cashmere, glatstrik 12gg, og har bred rund hals og er afsluttet med smalle ribkanter ved hals, ærme kant samt forneden. Modellens pasform er tætsiddende og taljeret med smalle ærmer og kan evt. bruges med en tynd top under. Alle disse egenskaber giver dig en blød og behagelig sweater, som kan bruges til alle slags anledninger.

LONG BOATNECK fås i størrelse 36-44, svarende til S-XXL, og vi anbefaler at du går efter din normale størrelse. For en løsere pasform eller et mere oversized look, kan du vælge en større størrelse. Vi har gratis returnering, så du kan nemt returnere den størrelse, som ikke passer dig uden omkostninger.

Modellen kan fås i flere forskellige farver, og du kan vælge både lyse og mørke nuancer alt efter hvad der passer dig bedst.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide