Accessories

CASHMERE BEANIE

CASHMERE BEANIE

BROWN
349,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Vores Cashmere Beanie hue består af 100% ren cashmere, glatstrikket 7gg, som giver dig den blødeste hue, der hurtigt bliver din yndlingshue til efterår og vinter. Denne hue har en diskret og enkel rullekant kant og føles let, blød og lun at have på. Brug cashmere huen sammen med dine cashmere tørklæder, du kan mixe eller matche farver som du vil.

Denne hue en af vores bestsellers og en del af vores Cashmere Classics kollektion. Cashmere Beanie kan sættes som du vil. Du kan anvende den ude eller inde. Hvis du ønsker et sæt med hue & halstørklæde anbefaler vi Cashmere Sky Scarf tørklædet som vil passe fint til denne hue. Den findes som one size. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis huen ikke passer dig som forventet.

Cashmere Beanie findes i flere farver og vi har både lyse og mørke nuancer. Det er også den perfekte gave til en du holder af og kan bruges af alle

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED