Dame

CASHMERE CARDIGAN BREEZE

CASHMERE CARDIGAN BREEZE

LIGHT CAMEL
799,00 kr

Lagerstatus: På lager

Varen

Vores lange Breeze cardigan model består af 100% ren cashmere, i fjerlet & løststrikket glat-strik som giver dig en blød og lækker cardigan, du kan bruge til alt. Cardiganen er perfekt til forår & sommer og et “must have” i din basis garderobe, da den kan styles på et utal af måder. Brug den over en skjorte eller t-shirt. Den er også super fin både til et par jeans, en nederdel eller til en elegant kjole.

Cardiganen er åben og lidt længere foran og har klassisk A-facon. Pasformen er almindelig, og den er løs i snittet og vi anbefaler derfor at du vælger din sædvanlige størrelse. Den findes i størrelse S-XL svarende til 36-42 og er du i tvivl om størrelsen, kan du læse målene i vores størrelsesguide eller kontakte os - så vil vi prøve at vejlede dig om størrelse på bedste vis. Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis den valgte størrelse ikke passer dig som forventet.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader (gerne i vaskepose). Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED