Søgeresultat: Cardigan

 

Hos ClubCollection har vi siden 1980 haft et stort udvalg af cardigans i den blødeste cashmere. Fælles for alle vores cardigans er, at de er vævet af 100% ren cashmere af den højeste kvalitet. Ikke nok med, at du finder den klassiske cardigan her på siden - Du finder også den lange style og vores nye smukke frill style.

 
 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 
Cashmere trøje

Cardigans i alle farver

Hvorfor begrænse sig? Hos ClubCollection finder du ikke kun din næste cardigan i 3 nuancer af samme farve. Med vores over 39 års erfaring indenfor cashmere ved vi, at du vil bør have mere end blot en klassisk grå cardigan i din garderobe. Derfor finder du nogle styles i mere end 20 forskellige farver - og hver sæson kommer der nye farver og styles til.

Se udvalg til dame

De kølige sommernætter

At have den klassisk lange cashmere cardigan betyder for dig, at du kan sidde ude lidt længere på de skønne sommeraftener hvor familie eller vennerne er samlet i haven. Den lange cardigan kan styles på et utal af måder. Brug den over en skjorte eller t-shirt. Den er også super fin både til et par jeans, en nederdel eller udover en elegant kjole.

Se lange cardigans
 

 
Position
Sorter faldende

24 pr. side

1 til 24 af 45

Position
Sorter faldende

24 pr. side

1 til 24 af 45