Dame

MOHAIR SWEATER ANNIKEN V

MOHAIR SWEATER ANNIKEN V

399,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Modellen Anniken V er en skøn sweater i let og fin “patentstrik” struktur med V-hals. Sweateren består af 48% mohair, 35% nylon og 17% uld, og vi bruger udelukkende “non-mulesed” mohair fra certificerede garn-leverandører.

Mohair sweateren egner sig især rigtig godt til efteråret, da det er meget let strik der nemt kan bruges med en top eller skjorte under. Anniken V er en lækker strik til basis garderoben, da den er alsidig i brug og går fint sammen med både bukser & nederdele.

Pasformen på sweateren er almindelig og løs, og den findes i størrelse S-XL. Gå derfor efter den størrelse, som du normalt bruger. Du kan læse målene på sweateren i vores størrelsesguide, hvis du er i tvivl om størrelsen, ellers har du også mulighed for at bestille to størrelser hjem og benytte vores gratis returnering af den striktrøje, som ikke passer dig.

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask 30grader eller maskinvask på uldprogram 30grader. Vi anbefaler Wool&Cashmere Shampoo fra The Laundress. Tørres liggende Brug cashmere kam eller wool shaver til overskudsfibre

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide