Dame

AND LESS ALNOE TEE

AND LESS ALNOE TEE

WHITE

Pris: 300,00 kr

Special Price 180,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Let T-shirt med korte ærmer og rund hals fra det danske mærke And Less. Denne t-shirt er lavet i en dejlig hør/viskose blanding og kommer i en skøn lys rosa (mauve) farve. Komposition: 55% viskose 45% hør. Pasform: Klassisk/tætsiddende (vi anbefaler dig at vælge din sædvanlige størrelse). En virkelig dejlig kvalitet og blandingen af viskose & hør giver dig en t-shirt med lidt struktur og en kølende effekt. En "must-have" t-shirt til forår & sommer der kan bruges på mange måder og den er rigtig fin med en striktrøje eller cardigan over. Findes i størrelse: XS-L.

- klassisk & feminin t-shirt pasform

- viskose & hør blanding

- jersey med lidt struktur

Vask & Pleje

Detaljer

Finvaskes i vaskemaskine på 30grader (kom den gerne i en vaskepose). Jersey skal tørres fladt liggende eller over tørrestativ/tørresnor. Må ikke hænges på bøjle, da den således trækkes ud af facon. Dampes eller stryges ved lav varme

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et GLS retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED