Dame

ALINE LEATHER SKIRT

ALINE LEATHER SKIRT

BLACK
899,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Varen

Nederdel i glat skind (lammeskind) skåret i A-facon (smal for oven, bredere forneden). Metal lynlås bagtil & matchende foer. Pasform: Tætsiddende/alm. (vælg din sædvanlige størrelse). Husk at skind kan give sig i brug. Findes i størrelse: 34-42. Kombinér denne klassiske skindnederdel med en lækker cashmere strik

Vores skindstyles er produceret fra lam som lever i det fri og har fået den rigtige pleje og kost. Råmaterialerne til vores skind & pels kollektioner er overskuds-produkter fra det lammekød som er blevet brugt til fødevarer.

Vi kalder det "edible-leather" ud fra en helhedsbetragtning om at bruge alt fra råmaterialet uden at noget går til spilde. Af samme årsag bruger vi ikke skind i vores produktioner der stammer fra dyr der har levet i fangeskab/bure og som kun bliver opdrættet for deres skind

Vask & Pleje

Detaljer

Special rens - spørg hos dit lokale renseri

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide

 
 

MIX & MATCH MED