Accessories

CASHMERE PONCHO PIPPA

CASHMERE PONCHO PIPPA

Pris: 799,00 kr

Special Price 499,00 kr

Lagerstatus: På lager

 Vis størrelsesguide

* Påkrævede felter

Varen

Vores Pippa poncho i 100% ren cashmere er glat-strikket i 12gg(gauge). En cashmere poncho er virkelig nem at bruge over en skjorte eller top og er meget anvendelig til alle slags anledninger. Ponchoen er også skøn at have med på farten eller på rejsen da den fylder meget lidt. Ponchoen kan også bruges over skjorten, hvis der er lidt køligt på kontoret eller arbejdspladsen. Den bløde Pippa poncho er også fin at kombinere med en cashmere sweater under, enten i matchende farve eller måske en spændende kontrastfarve - mulighederne er mange - du kan kombinere som du vil

Pippa poncho kan anvendes inde eller ude og giver en dejlig blød fornemmelse rundt om dig når du har den på. Størrelsen er one size.

Den kan styles på flere måder

Vi har desuden gratis returnering, som du også nemt kan benytte dig af, hvis tørklædet ikke passer dig som forventet.

Pippa poncho findes i flere farver

Vask & Pleje

Detaljer

Håndvask eller maskin vask på uldprogram 30grader (ved maskinvask: Brug vaskepose) Vi anbefaler The Laundress Wool&Cashmere Shampoo & Wool&Cashmere Spray. Tørres liggende/ fladt på et håndklæde. Kan evt. dampes let. Brug cashmere kam til overskudsfibre (fnuller på overfladen)

Fragt & Retur

FRI FRAGT

Når du køber for 900dkk og derover på clubcollection.com sender vi varerne til dig med GLS PAKKESERVICE. Dette gælder kun for forsendelser i Danmark.

 

GRATIS RETUR

Når du modtager din pakke fra os, medfølger der et retur label. Benyt dette til gratis returnering (det er os der betaler). Læs mere om fragt og returnering i vores salgsbetingelser.

Størrelsesguide